CorrosionX- Universiell rostskyddsbehandling, avancerad snabbverkande rostskyddsbehandling, smörjmedel, skyddar mot fukt

I lager.
184 krCorrosionX är en universiell rostskyddsbehandling med integrerat smörjmedel. Ursprungligen tillverkad för den Amerikanska flottan där den används i stor omfattning såväl som i armén, uppfyller den även NATO:s specifikationer och är godkänd för flygindustrin.

CorrosionX är ett unikt medel för rostskyddsbehandling. Det ger ett långvarigt rostskydd på alla typer av metall. Idealiskt för underredsbehandling då smuts och damm inte kan fastna. CorrosionX är också mycket svårt att tvätta bort då det fäster i metallen med sin unika polära bindnings teknik.
CorrosionX smörjer rörliga delar betydligt bättre än traditionellt smörjmedel eller smörjfett. Det har 4 gånger bättre smörjförmåga än vanlig olja. Full smörjeffekt vid film som bara är 4my tjock.

CorrosionX är lätt att applicera då den är lättflytande, har snabb genomträngning, smörjer och skyddar mot all rost under lång tid. Kryper in i de mest otillgängliga platser och torkar, dunstar inte eller blir klibbig. 

Idealiskt för underredsbehandling på bilar, motorcyklar, cyklar m.m.


 • Extremt snabb genomträngning
 • Enastående att lösgöra rostiga delar

 • Fuktförseglar elektronik och elledningar

  Användningsområde
  Idealisk för att duscha en tunn dimma i tomrum, hål och inre chassidelar i alla fordon för att rostskydda. Fuktförsegla elektronik och elkomponeter. Smörjning av rörliga delar. Lösgöra fastrostade delar
  CorrosionX är paraffinbaserat och bygger på polär bindning som gör mycket mer än bara sakta ner korrosions processen, den stänger ner korrosion, tränger igenom och smörjer. Polära bindnings-teknik gör så att vanliga metaller och metallegeringar som järn, stål, rostfritt stål, aluminium, koppar, mässing eller brons att kemiskt uppföra sig som ädelmetaller t.ex. guld och platina.

  Med CorrosionX på metallen så kan den inte rosta eller oxidera!

  Egenskaper
  - Lättflytande
  - Extremt snabb genomträngning
  - Kan appliceras på våta och redan korroderade ytor
  - Säker upp till 39.000 volt
  - Kan svetsas på. Brinner inte
  - Smörjvärde 0,4, vilket är 3 gånger bättre än vanlig motorolja
  - Enastående att lösgöra rostiga dela och har självhelande egenskaper
  - Fuktförseglar elektronik och elledningar
  - Säker att använda på gummi, neopren, glas, plexiglas, all plast, alla färger och kablar - Godkänd av NZ Ministeriet för primärindustri som C11           (samma som Lanolin)
  - Miljövänligt


  Användningsrekommendationer
  Spraya, pensla eller rolla på ytorna. Kan säkert användas på elektriska anslutningar, terminaler, brytare och frånskiljare. Dielektrisk styrka är 39.000 volt. För utsatt områden som broar eller ankarvinschar applicerar en riklig mängd. Applicera inte i områden
  där människor går. Det blir extremt halt!

  För att tvätta av CorrosionX rengör med Xtreme-Clean rengöringsmedel.

Säkerhetsbeskrivning

Vi rekommenderar skyddsglasögon och handskar. Använd lämplig mask vid långvarig sprayning med sprayapplikator. Applicera inte i områden där människor går. Ytterst hal beläggning! CorrosionX har obegränsad hållbarhet. Torkar, dunstar eller hårdnar inte. Se till att spill på golv, stegar och trappor är väl rengjorda och tas bort ordentligt annars finns risk för halka! För full säkerhetsinformation se SDS blad för produkten.

Extremt lågt VOC på 7% (Volatile Organic Compounds)