GunX- Universiell vapenvård, vapenunderhåll, rostskyddsbehandling för vapen

I lager.
208 kr
Antal: 112

Är du rädd om ditt vapen? Fukt och rostangrepp kan förstöra egenskaperna för ditt vapen. Jägare världen över har länge använt GunX som underhållsbehandling för vapen och nu har äntligen GunX kommit till Sverige. 

GunX är det bästa All-Round medlet för vapenvård som finns på marknaden. GunX ersätter alla typer av solvent och lösningsmedel som krutlösare, blylösarsolvent, kopparlösare, krutlösarsolvent vapenolja.
Eftersom GunX fungerar både som högeffektivt smörjmedel som lämnar en ultratunn film (full effekt vid 4my) samt även ett överlägset rostskydd och driver ut fukt ur vapnet är GunX den viktigaste komponenten för vapenvård för den medvetna jägaren.
GunX torkar, dunstar aldrig eller blir hårt och klibbigt. Det försvinner inte vid regn utan binder i metallen och har mycket brett temperaturområde vilket gör att det går att använda året om.
GunX går lika bra att använda inne i pipan som utanpå för att skydda och vårda ditt vapen.

 • Perfekt för att underhålla skjutvapen och förbättra dess prestanda

 • Minskar krutrester i pipan

 • Fäster vid metall som en magnet för att förhindra rost även i regnet

 • Full effekt med bara 1 my av GunX applicerad

  Användningsområde

  CorrosionX för vapen är obligatoriskt för Phalanx-vapen och utrustning för specialstyrkor runt om i världen. GunX är ett smörjmedel och korrosionsskydd med extremt bra kvalitet. Det kommer att bevara skjutvapnet i perfekt skick och förbättra deras prestanda. Ökar även utgångshastigheten. GunX polära bindning till metall bildar vattenpärlor som bilvax, förhindrar att rostangrepp även efter lång exponering för regn och gör att vapnet tål extrem behandling och dåligt underhåll. GunX avvisar fukt med ett tunt lager och dess polära bindning förhindra att befintlig rost fortskrider - spruta den på ett vapen där rostfläckar redan har börjat och GunX tar bort korrosion över tid.

  Egenskaper

  - Överlägset smörjmedel och korrosionsskydd
  - Perfekt för att underhålla skjutvapen och förbättra dess prestanda
  - Penetrerar envisa avlagringar för enklare och mer grundlig rengöring
  - Minskar krutrester i pipan även efter tusentals skott
  - Smörjer och skyddar mekanismer och pipa bättre och längre än produkter förstärkta med PTFE
  - Idealisk för halvautomatiska och helautomatiska vapen
  - Fäster vid metall som en magnet för att förhindra rost även i regnet
  - Full effekt med bara 1 my av GunX applicerad

  Användningsrekommendationer

  Applicera sparsamt genom att torka eller spruta på. Använd som rengöringsmedel, smörjmedel och för att stoppa korrosion att bildas

  Säkerhetsbeskrivning

  Svälj inte. Rengör spill på golv eftersom produkten aldrig dunstar och gör golven extremt hala. Håll borta från barn. För full säkerhetsinformation se SDS blad för produkten.
'