CorrosionX HD- Extremt långtidsverkande rostskyddsbehandling, smörjmedel, industri

I lager.
312 krCorrosionX Heavy Duty är det mest effektiva rostskyddsmedlet som finns på marknaden. Ursprungligen tillverkad för den Amerikanska flottan där den används i stor omfattning såväl som i armén. Uppfyller NATO:s specifikationer och är även godkänd för flygindustrin.

CorrosionX Heavy Duty är ett unikt långtidsverkande medel för rostskyddsbehandling, med effekt upp till 10 år. Fäster och fungerar på alla typer av metall. Idealiskt produkt för underredsbehandling då smuts och damm inte kan fastna. CorrosionX Heavy Duty är också mycket svårt att tvätta bort då det fäster i metallen med sin unika polära bindnings teknik.
CorrosionX Heavy Duty smörjer rörliga delar betydligt bättre än traditionellt smörjmedel eller smörjfett och har 4 gånger bättre smörjförmåga än vanlig olja. Erhåller full smörjeffekt vid film som bara är 4my tjock.

CorrosionX Heavy Duty har snabb genomträngning, smörjer och skyddar mot all rost under lång tid. Kryper in i de mest otillgängliga platser och torkar, dunstar inte eller blir klibbig. Heavy Duty är trögflytande för att skydda mot rostangrepp upp till 10 år. Det finns inget rostskyddsmedel på marknaden som kan mäta sig med Heavy Duty i långvarig effekt.

 • Extremt långtidsverkande

 • Designad att ge maximalt skydd mot fukt och rostangrepp

 • Fuktförseglar och därmed skyddar elektronik och elledningar

  Användningsområde

  CorrosionX HD ger ett extra långvarigt korrosionsskydd. Det är en hög
  prestanda och tjockfilmversion av CorrosionX. Designad för att ge maximalt
  skydd mot fuktinträngning och rostangrepp. Tål saltmättade och marina miljöer. Extremt bra på att förhindra att bultar och axlar rostar fast.
  CorrosionX HD appliceras enkelt och bildar en dropplös, dynamisk, icke-härdande, självhelande film. Motståndskraftig mot stänk och spolning inklusive fullständig nedsänkning i saltvatten. Det kommer långsamt att tränga igenom befintlig rost
  och korrosion, driva ut fukt, stoppa elektrolys genom polär bindning och försegla mot fukt. Till skillnad från vaxbeläggningar kommer det inte att torka ut, stelna eller spricka
  under belastning.
  Med fördel användas på kedjor och kugghjul. Med CorrosionX HD behövs kedjor inte rengöras behöver bara behandlas med CorrosionX HD med jämna mellanrum.

  Egenskaper

  - Trögflytande
  - Långsam genomträngning
  - Extremt långtidsverkande
  - Designad att ge maximalt skydd mot fuktinträngning och rostangrepp - Motståndskraftig mot saltmättad och marin miljö
  - Klarar nedsänkning i saltvatten
  - Extremt bra för att förhindra att bultar och axlar rostar fast
  - Hårdnar, torkar eller dunstar inte vid belastning
  - Står emot vattenstänk och sprut
  - Oslagbar prestanda
  - Smörjvärde 0,4, vilket är 3 gånger bättre än vanlig motorolja
  - Säker upp till 25.000 volt
  - Kan svetsas på. Brinner inte
  - Fukt förseglar elektronik och elledningar

  Användningsrekommendationer

  Spraya, pensla eller rolla på ytorna. Kan säkert användas på elektriska anslutningar, terminaler, brytare och frånskiljare. Dielektrisk styrka är 25.000 volt. För utsatt områden som broar eller ankarvinschar applicera en riklig mängd. Applicera inte i områden där människor går. Det blir extremt halt!

  För att tvätta av CorrosionX HD rengör med Xtreme-Clean rengöringsmedel.

Säkerhetsbeskrivning

Vi rekommenderar skyddsglasögon och handskar. Använd lämplig mask vid långvarig sprayning med sprayapplikator. Applicera inte i områden där människor går. Ytterst hal beläggning! CorrosionX HD har obegränsad hållbarhet. Torkar, dunstar eller hårdnar inte. Se till att spill på golv, stegar och trappor är väl rengjorda och tas bort ordentligt annars finns risk för halka! För full säkerhetsinformation se SDS blad för produkten. Extremt lågt VOC på 7% (Volatile Organic Compounds)