RejeX- avancerad polish, överlägsen finish

I lager.
416 kr
Antal: 5

Rejex är ett högeffektivt, polymer polermedel som ger en glänsande, långvarig finish samt fyller i repor och skyddar lackade ytor, glas, metall, gelcoat och akryl. RejeX lämnar en oöverträffad djup, glansig lyster och är en oslagbar polish.
För flera år sedan var Corrosion Technologies utmanade av det Amerikanska flygvapnet att utveckla en produkt som skulle stoppa jetturbinavgas från att fästa på flygplanens lack. RejeX var resultatet av den begäran. Sedan lanseringen på militär- och luftfartsmarknaden har RejeX snabbt vunnit legioner av lojala kunder i bil, husbil, båt och motorcykel marknader. Våra kunder finner att deras fordon ser bättre ut och håller sig renare längre, och när det är dags att tvätta dem, är rengöringen mycket enkel.


 • Skyddar och gör lackad metall, glas, akryl, gelcoat, glasfiber, glansiga plast- och polerade metallytor skinande vackra
 • Har ett högre brytningsindex än vax så det ger rikare, djupare vackrare färger och en glansfull långvarig finish.

  Användningsområde

  RejeX skyddar och förskönar lackade metall-, glas-, akryl-, gelcoat, glasfiber, glansiga plast- och polerade metallytor. Har ett högre brytningsindex än vax och det ger rikare, djupare färger och en långvarig glansig finish. RejeX skyddar mot UV i Australien upp till 9 månader. RejeX-behandlade ytor är snabba och enkla att rengöra.

  Använd på bilar, båtar, flygplan, radarkupoler, plast fönster, duschområden, husbilar, förtältfönster . RejeX kommer att göra "mjölkhet" och lätt repiga plastfönster klara igen och skadorna nästan osynlig. Perfekt för båtar, bilar, husbilens vindskydd och allt Plexiglas / Perspex-fönster. Det föryngrar också badrums- och köksytor i båtar och husbilar och gör plastytor glänsande igen och därmed också lättare att rengöra.

  Egenskaper

  - Skyddar och gör lackad metall, glas, akryl, gelcoat, glasfiber, glansiga plast- och polerade metallytor skinande vackra
  - Har ett högre brytningsindex än vax så det ger rikare, djupare
    vackrare färger och en glansfull långvarig finish.

  - Skyddar mot UV i Australien i upp till 9 månader.
  - Behandlade ytor är snabba och enkla att rengöra
  - Kommer att göra "mjölkhet" och repor på plastfönster nästan osynlig.
  - Perfekt för båtar, bilar, husbilens förtält och allt Plexiglas / Perspex-fönster. - Föryngrar badrum och köksytor i båtar         och husbilar
  - Gör plastytor glänsande igen och därmed lättare att göra rena

  Användningsrekommendationer

  Helst bör RejeX appliceras på en sval, torr, ren yta. Vid över 30 °C, se till att applicera RejeX ur direkt solljus. Om ytan är för varm kan beläggningen härda innan den har ordentligt bundits till ytan då kanske den inte fungerar upp till dess fulla potential.
  RejeX appliceras med en roterande rörelse. Låt torka tills den disig yta i cirka 20 minuter. Torka av och låt sedan härda i 8-12 timmar beroende på fuktigheten. Högre fuktighet desto snabbare är härdning. Härdning krävs för att monomerer (polymerbyggnadsblock) som utgör RejeX kan fästas vid ytan som behandlas och tvärbindas till en kristallklar ogenomtränglig film. Det är viktigt att låta RejeX härda i 8-12 timmar efter att den disiga ytan har torkats bort. Om beläggningen utsätts för föroreningar som olja, bränsle, sot, hårt vattentryck, trädsav, rengöringsmedel etc. innan det härdat kan föroreningarna störa uppbyggnad av skyddsfilmen eller inbäddas i den.

  Produkten är inte avsedd att användas på porösa ytor, mycket oxiderade lackade ytor eller för att fylla djupa repor. RejeX kan appliceras i flera lager med 8 timmars härdningstid mellan lagren för djupare färg och större glansdjup. RejeX kan användas över befintligt vax. Emellertid kommer skyddstiden att reduceras eftersom det mjukare underliggande vaxet förstörs relativt snabbt. Det finns inget anledning att vaxa över RejeX eftersom redan nämnts lämnar RejeX en blankare, hållbarare finish än vax och vax kommer att ha svårt att fästa till RejeX. Om en RejeX-behandlad yta behöver lackas om är normalt färgpreparat allt som krävs. Slipmedel, polermedel, rubbing och vissa kemiska färgborttagare kan ta bort RejeX.

  Säkerhetsbeskrivning

  Applicera INTE Rejex på plastgolv eller duschgolv eftersom beläggningen kommer att vara extremt hal. Särskilt när den är våt. Bord som applicerats med Rejex kommer också att vara mycket hala. Förvaras oåtkomligt för barn