ReelX- marknadens mest avancerade smörjmedel och rostskydd för fiskerullen.

I lager.
146 kr
Antal: 23


ReelX det bästa som hänt din fiskerulle sedan du tog ut den från lådan!

ReelX är det nya högteknologiska smörjmedlet för extremt tryck som praktiskt taget eliminerar slitage, stör störande korrosion och förhindrar att ny korrosion eller rost bildas. ReelX är det perfekta valet för alla snurr- och gjutrullar.

ReelX innehåller ett ämne för hög belastning konstruerat för att få dina fiskerullar att uppnå sina ultimata prestanda. Oöverträffad smörjfaktor på 0,35 som är mer än 4 gånger bättre smörjegenskaper än motorolja. Ger extremt korrosionsskydd, super snabb genomträngning, stoppar elektrolys omedelbart när man applicerat det. ReelX innehåller inget vax, tjära, silikon eller andra fasta ämnen så det kommer aldrig att bli som gummi. ReelX driver ut fukt och skadar inte övriga detaljer i din fiskeutrustning.

ReelX kommer att överträffa allt annat smörjmedel på din fiskerulle, och ersätter alla rulloljor eller standardoljor för fiske

ReelX skjiljer sig något från CorrosionX . Det är den vanliga formel med ytterligare en ingrediens, som aktiveras av värmeenergin från friktion. Det som händer är när fisken nappar och all den kraft som överförs till lagren är att den extra ingrediensen aktiveras och kemiskt förändrar metall- och metalloxidslitningsytorna på din rulle - vilket faktiskt gör metallen själv smalare. Resultatet är att ju högre friktion som appliceras på dina rullar, desto lägre faller friktionskoefficienten inuti dina rullar.

ReelX eliminerar ljudnivån, slitage i rullen, förlänger livslängden samt gör att kasten blir längre. Droppa ett par droppar ReelX i kullagret och rullagret och din rulle kommer sluta vara trög att veva eller surra när du fiskar. SpeedX är det självklara fisketillbehöret för att hålla din fiskeutrustning i toppskick. 


 • Mycket bra smörjmedlet för extrembelastning

 • Eliminerar slitage

 • Stoppar korrosion och förhindrar att ny bildas

 • Förbättrar rullens prestanda

 • Skadar inte övrig fiskeutrustning

  Egenskaper
  - Mycket bra smörjmedlet för extrembelastning
  - Eliminerar slitage
  - Extremt bra genomträngning
  - Stoppar korrosion och förhindrar att ny bildas
  - Håller den lägst uppmätta faktorn med friktion mellan metaller - Smörjvärde 0,35

  - Blir aldrig segt eller som gummi - Driver ut fukt
  - Skadar inte övrig fiskeutrustning


  Användningsrekommendationer

  Applicera sparsamt från flaskan in i mekanismer. Behövs mycket lite. Putsa tunt på utsidan av rullar, tacklar, styrningar och allt rostfritt eller pläterat stål. Skadar inte kolfiber, plast, plexiglas, vinyl, läder, lack, färg, gummi eller neopren.

  Säkerhetsbeskrivning

Den paraffinbaserade ReelX har extremt lågt Volatile Organic Contence VOC på 7%. Jämförelse med produkter som finns tillgängliga på marknaden som normalt innerhåller mellan 60% och 75% VOC. Det är icke brandfarligt. Det kommer inte att skada dina ögon och irriterar huden endast i mycket sällsynta fall. Svälj inte och håll utom räckhåll för barn. För full säkerhetsinformation se SDS blad för produkten.